TYT Geometri Kitap Önerileri

tarafından
13
TYT Geometri Kitap Önerileri

Yks soruları içinde yer alan Matematik bölümünde yeni hazırlanan düzenleme ile birlikte 20 Fen Bilgisi sorusu yer alacağı bilgisine yer verildi. Özellikle öğrencilerin Matematik konusunda yer alan Temel Kavramlar, Doğal Sayılar, Temel Matematik kavramı ile güncel hayata dair soruların yanı sıra TYT Geometri soruları konusunda çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyorduk.

Arkadaşlarımız ile yaptığımız çalışmalar sonucunda siz öğrenciler için sınavlarda etkili ve bilgiye dayalı soruları içinde barındıran birkaç kitabı sizlere tanıtmak istedik. Öncelikle yapılacak olan YKS sınavı içinde yer alan Temel Yeterlilik Testi (TYT) soru bölümlerinde yer alan tüm kitapları sizin için araştırıyoruz. Öğrencilerimiz için yaptığımız tüm araştırma özetleri yine site içinde belirli kategorilerde yer alıyor. Takiplerinizi buna göre yaparak çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz. TYT Geometri Kitap Önerileri içinde yer alan listeleri aşağıda tek tek listelenmiştir.

TYT Geometri Kitap Önerileri

Temel Yeterlilik Testi (TYT) sisteminde yer alan soruların anlaşılır, çözümlü ve bol test içeren kitapları Çöz Kazan Yayınları, Ulu Bilgi Yayınları ve Nitelik Yayınlarının bu konuda öğrenciler için yaptığı kitapları inceledik. İlk kitap ;

YKS TYT 1. Oturum Geometri Soru Bankası Çöz Kazan Yayınlarının sunduğu yazarlığını Alparslan Ündar’ın yaptığı kitaptır. Kitap içinde bulunan soruların ve testlerin çözümleri ile çalışmalarınızı rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

2. Kitap tavsiyemiz ise Ulu Bilgi Yayınlarının hazırlamış olduğu  Yazarlığını Ulu Bilgi Komisyon tarafından hazırlanan TYT sorularının yine çözümlü ve bol testli olarak hazırlandığı kitaptır. Öğrencilerin kolay anlatımı sayesinde birçok problemi çözeceğine eminiz.

3. ve son kitabımız ise Nitelik Yayınlarının hazırlayıp sunduğu, yazarlığını ise Taaceddin Bayram, Uğur TOPUZ, Bayram ALTAY ve Sinan Yılmaz’ın hazırlamış olduğu YKS TYT 1. Oturum Geometri Ders İşleme Kitabını öneriyoruz. Kitap içinde farklı şekillerde hazırlanmış muhteşem sorulara rastlayacaksınız. Özellikle konu işleme ve anlama konusunda ilk tavsiye kitaplarımız arasında yer almaktadır. Sizlerde bu kitap sayesinde TYT Geometri Soruları konusunda birçok testi kolaylıkla çözebilirsiniz.

Her üç kitap içinde yer alan test çözümleri ve anlatımları sayesinde not ortalamanızı yüksek tutabilirsiniz. Sınav içinde yer alan konuların işlendiği, bilgiye dayalı birçok soru çeşitlerine rastlayacaksınız. Müfredata bağlı olarak hazırlanan sorular çok yakında sitemiz üzerinden de siz öğrencilerimize ulaştırılacaktır. Günlük takipleriniz ile sitemizden merak ettiğiniz tüm konular hakkında bilgiler alabilirsiniz. Soru ve sorunlarınız için yorum kısmından yazılar ile bizlere ulaşabilirsiniz.